Vänniläntie 14, 32440 Alastaro 040 529 0725 (arkisin klo 8-15)

Itsenäistä asumista vuokra-asunnossa

Loimikoti on Loimijoen laakson Vanhaintuki ry:n omistama senioritalo, joka valmistui v. 1969 osittain raha-automaattiyhdistyksen varoilla.

Sitä johtaa taustayhdistyksen hallitus, joka koostuu puheenjohtajasta sekä kuudesta jäsenestä. Puheenjohtajan toimikausi on kaksi kalenterivuotta. Hallituksen muut jäsenet valitaan kolmeksi kalenterivuodeksi kerrallaan.

Loimijoen laakson Vanhaintuki ry - Hallitus:
Levonen Pekka, pj.
Friberg Outi, jäsen
Uusitalo Merja, jäsen
Heikkilä Mira, jäsen
Rinne Jorma, jäsen
Peltola Jari, jäsen
Timo Tolppanen, jäsen

Loimikodissa asutaan yhteisöllisesti Loimijoen kauniissa maisemissa. Meillä voit hankkia tarvitsemiasi tukipalveluita, ja osallistua viriketoimintaan. Maalaismaisemassa ulkoilu, pihapiirin puutarhassa puuhastelu, talon kuntosali sekä yhdessä olo tuovat sisältöä päiviin. Esiintyjät ja juhlapäivien huomioiminen tuovat mausteensa arkeen. Asukkaamme järjestävät myös itse ohjelmaa, kuten suositun iltatietovisailun.

Loimikodin asunnot on kohdistettu pääasiallisesti yli 55-vuotiaille henkilöille sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen asumiseen. Asuminen on hyvin omatoimista ja voit hankkia tarvitsemiasi palveluita muokaten arjesta itsesi näköistä. Senioritalossa parasta antia ovat mukavat keskustelukumppanit, mutta järjestämme myös ohjelmaa, josta jokainen voi valita itselleen sopivimmat aktiviteetit.

Evästeet